SELAMAT DATANG

Rabu, 20 Julai 2011

sepetang di kampung tanjung semenyih

laman: 1
pikat : anak helang
jentera: motor

     semalam selepas balik dari kuantan atas urusan kerja  terus ke semenyih ambil orang rumah dan anak.sampai kat rumah kakak niat di hati nak terus balik lepas ambik orang rumah tapi terpandang la pulak anak helang (pikat) aku yang di sangkut kat depan rumah dia.rasa nak gi melaman la plak,dipendekan cerita ku pun ambil la jebak kat dalam keta aku terus masukan pikat.sampai di lokasi ladang sawit berpagar jantung  pun mula berdegup kencang bukan pasal BH riuh melalak tapi aku terpandang singboard tertulis BECAREFULL WITH DOG tiba2 ada la sekor BH melambung berdekatan aku dalam pagar.apa lagi hilang la rasa cuak kat dalam hati .setting jebak kat tepi pagar aku pun nyorok.pikat pun mulalah wat keje dia . BH pun apa lagi melambung macam roket nak ke bulan garang la tu, tunggu kau jap lgi dalam hati aku . BH 2 3 kali melambung cari pikat BH pun sampai kat atas anggar dekat  pikat adegan berbalas pantun pun bermula.pikat kasi angguk anggar dua kali bh pun ape lagi terjun la bedebusssss tapau.sori  x leh nak load memori hp rosak