SELAMAT DATANG

Selasa, 2 Oktober 2012

MUSUH PEMIKAT SUDAH KEMBALI

     Salam kepada semua pemikat.dah lama rasanya sy tak buka blog ada macam 2 cerita baru dari kawan2 dan saya pun dah lama tak turun ke laman maklumlah sekarang ni tengah  banyak kerja kat pejabat di tambah pula sekarang ni ada baby boy kat rumah.di pendekan cerita baru2 ni  (24 sep til 1 0kt) saya berkesempatan balik ke kampung (felda endau) sempena kenduri adik kahwin jadi ade la kesempatan nak turun ke laman
       trip pertama(26 sep 12) laman sunyi sepi tak de sekor pun yang berbunyi.saya pun pacak je la pikat  mana tau ada yang nak menjawab pikat.dalam hati mana pergi bh banyak2 kat sini tahun lepas punya la meriah bh laman ni tpi ari ni yang riug rendah hanya sang merbah.
       satu jam berlalu pikat pun sekejap on kejap tak badan dgn kepala kecut je ,ada helang ke?tengok ke atas tak de.rupa2ya si sewah tgh sibuk meligan burung.padan pun sang merbah riuh rendah macam biawak nak curi telur dia.sewah  dah masuk kat sini rupanya.apa lagi kemas  barang2 la jawabyna'nampak gayanya buka buku baru le tahun depan..............tpi bagi yang banyak pikat on je la 1 sewah bawa jalan2 ada lagi kat rumah kan  heheheh,,,,,,,.....m,,,,,

Khamis, 16 Februari 2012

Manik Labuh For Sale





                                       

                                          1.  Guk 1
                                          2.  Tembaga
                                          3.  Selang ada sikit
                                          4.  Angguk anggar 1 round         
                                          5.  Manik labuh(brg cangkul)
                                          6.  Bunuh 12
                                          7.  Suara sedang
                                          8.  Harga RM450...

Siapa beminat call 019-3546645. siapa cepat dia dapat"first come first serv" area setiawangsa kuala lumpur

Khamis, 26 Januari 2012

Tarikh: 23 jan 2012
Tempat: mindef
 masa: 0730H




     Pagi ni malas nak pergi melaman jauh2 sebab semua geng2 blik kampung semperna raya cina, klu ikutkan hati nak pi melaman di cheding, so pgi ni melaman kat area tempat kerja je.Sampai kat laman 1 ada bh tgh duk menyelang atas tiang lampu,suara pun blh tahan jgk ada serba sikit dia punya baarang.set laman pacak pikat.dalam 15 minit game over......

Inilah hasilnya.......
                                          pandangangan kanan



                                          pandangangan depan


                                        pandangangan atas



                                          pandangangan kiri