SELAMAT DATANG

Selasa, 2 Oktober 2012

MUSUH PEMIKAT SUDAH KEMBALI

     Salam kepada semua pemikat.dah lama rasanya sy tak buka blog ada macam 2 cerita baru dari kawan2 dan saya pun dah lama tak turun ke laman maklumlah sekarang ni tengah  banyak kerja kat pejabat di tambah pula sekarang ni ada baby boy kat rumah.di pendekan cerita baru2 ni  (24 sep til 1 0kt) saya berkesempatan balik ke kampung (felda endau) sempena kenduri adik kahwin jadi ade la kesempatan nak turun ke laman
       trip pertama(26 sep 12) laman sunyi sepi tak de sekor pun yang berbunyi.saya pun pacak je la pikat  mana tau ada yang nak menjawab pikat.dalam hati mana pergi bh banyak2 kat sini tahun lepas punya la meriah bh laman ni tpi ari ni yang riug rendah hanya sang merbah.
       satu jam berlalu pikat pun sekejap on kejap tak badan dgn kepala kecut je ,ada helang ke?tengok ke atas tak de.rupa2ya si sewah tgh sibuk meligan burung.padan pun sang merbah riuh rendah macam biawak nak curi telur dia.sewah  dah masuk kat sini rupanya.apa lagi kemas  barang2 la jawabyna'nampak gayanya buka buku baru le tahun depan..............tpi bagi yang banyak pikat on je la 1 sewah bawa jalan2 ada lagi kat rumah kan  heheheh,,,,,,,.....m,,,,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan